Valitse sivu

visuaalinen vastuunkantaja

pekka varis

4K mainosvideokuvaaja, graafikko,
video-designer ja animaattori.

catchline partnerit

Drumsö Brand Machine –

Apollonkadun mainoslounge

 

Tämän päivän markkinointi on vähän kuin tähtitaivas. Joka puolella välkehtii, mutta aina joku loistaa muita kirkkaammin. Osaa ei taas tahdo huomata edes silmiä siristämällä. Varför?

Pekka Varis on osana Drumsö Brand Machine osaajaverkostoa, jota johtaa varmoin ottein brandiexpertti Pasi Turkka.

 

 

Uusia jättinäyttöjä katukuvaan rakentava ja mediatilaa näihin näyttöihinsä myyvä Ulcona Oy on uusi ja ennakkoluuloton kilpailija alalla. Olemme verkottuneet kumppaneiksi, ja teemme heille elävää grafiikkaa monenlaiseen käyttöön. Ulcona Oy:llä on neljä täysipäiväistä myyjää, kasvu päällä ja lyömätön tuote.

Sampo Mansnerus, Top Light Productions

Sampo on valmistunut klassisen elokuvauksen ohjauksen maisteriksi Moskovasta, sekä ohjannut palkitun 40 min elokuvan ”Kattokansa”.

Muutettuaan takaisin Suomeen Sampo on perustanut mainostuotantoyhtiö Top Light Productions, jonka osaamista ja kalustoa Catchline käyttää tarpeen tulleen.

 

 

Sami Vähä-Herttua, Samin Studio

Sami on eteeristä, etnoisaa ja antoisaa kaupallista musiikkia tuottava muuusikko, jonka kanssa olemme tehneet useita menestyneitä projekteja. Samin Studio on synnyttänyt oikealla asenteella ja jykevillä synasoundeilla käyttöömme uniikkia musiikkia lukuisiin videotuotantoihin. Olemme myös tehneet kolme yhteistä musiikkivideota. Isi oli Kiljupunkkari -biisillä on jo 50 000 katsojaa! Metsäbileet videossa esiintyy kauneinta ruohonjuurikansaa, jota 2000 luvulla Helsingissä on purkitettu, vaikka itse teos onkin hieman ontuva satiiri hipeistä.