Valitse sivu

ORIGOS

Digipaino Origos on tekninen edelläkävijä. Heiltä saa tehostevärejä ja lakkapintoja sekä täydellisen värienhallinnan pienillekin painosmäärille.
Origos on myös osuuskunta jossa kaikki työntekijät yhdessä jakavat kasvun hedelmät.
Psykiatri Ben Furman luotsaa MuksuOppi aplikaatiota, jonka avulla hän levittää erikoisosaamistaan ympäri maailmaa. Loimme käyttöliittymän, logon, websivut sekä esittelyvideot Benille.

ATRADIUS

Kansainvälinen rahoitusyhtiö Atradius tarvitsi meidät animoimaan toimintamallinsa ydinmehut muutamaan minuuttiin.

Saimme leiskan mainostoimisto Total Layout:ilta ja täytimme tyhjät kohdat ideoillamme.

Kauppakeskus Flamingon jättiscreeneillä pyörii Kitty Cat Beaty Center:in tuore spotti ja infotauluissa kautta ostarin toinen potretti-mainos.

RESLINK

Sveitsissä, Carlsbergin Feldschlösschen linnassa kuvasimme Reslink applikaatiolle pitkän markkinointivideon.
Toisella kotimaisella videon nimi kulkee: Mobile Workforce management in the brewery industry.
Paatunutta suomirokkia polkeva Pyhä Sylvi osti musavideon johon yhteisvoimin tanssijoiden kanssa kiteytimme absurdin ajan kuvan.

RESLINK COLA

Coca Cola QI (Quality Index) työkalu jonka Reslink loi Sinebrychoffille.
Kuvasimme videon Hesburgerissa sekä valaisimme herkullisia kuvia kokiksesta.

Suurella tunteella

ja rennolla otteella. Näitä työnäytteitä on katsellut 3268 sivustolla vierailijaa.
Mitä videopalvelut maksavat?
Temme aitoa mainostoimisto tason tuotantoa, silti hintamme ovat keskitasoa; kuvauspäivä maksaa 1000 + alv.  Editointipäivä on hieman halvempi ja animaatiopalvelut neuvotellaan erikseen. Yleinsä videobudjetit liikkuvat 5000 € paikkeilla.
Kuka käsikirjoittaa videon?
Jos Catchline ottaa myös videon käsikirjoituksen harteilleen, kaikki alkaa tapaamisesta jossa sisäistämme videon ydinsanoman ja kohderyhmän. Sitten Varis sulloo päiväuniinsa kaiken power point materiaalin jota löytyy on ja idea syntyy itsestään. Tätä runkoa aletaan yhdessä työstämään konkretian kautta.
Mistä saamme näyttelijät?
Näyttelijöitä löytyy nykyään helposti ja huokealla. Olemme palkanneet ammattijuontajia ja malleja kuvauksiimme ja tuotantojen fiilis on ollut poikkeuksetta tosi lämmin. Olemme usein käyttäneet harrastelijanäyttelijöitä videotyön tilaajaan työntekijöiden keskuudesta. Usein tuotantoympäristöä kuvattaessa ihmiset ovat mielissään, kunhan heille on hyvissä ajoin ilmoitettu kuvauspäivistä ja myös kuvausaikataulusta.
Kuka spiikkaa videomme?
Videon sisältö on ensin yhdessä suunitellaan timanttiseksi ja sillä kerrotaan niistä asioista, jotka yhdessä koetaan tärkeiksi tuoda esille. Spiikki on tässä tärkeässä roolissa, ja usein kiehtovan videotuotannon tärkeimpiä valtteja on hyvä spiikkiteksti. Catchline tarjoaa mielellään spiikin kirjoitusta osana videotuotantoa, ja meillä on useita kontakteja radiomainoksia ammatikseen tekeviin juontajiin.
3D animaatio - Hyödymmekö siitä?
3D animaationa valmistetut infografiikat, joita väritämme ja räätälöimme rakkaudella, ovat rentouttavia ja viihdyttäviä keinoja kertoa tylsistä luvuista ja faktoista. Seuraamme jatkuvasti alaa ja ostamme taiteeseen ja tilaustöihin alan johtavia templateja eli animaatio-pohjia, joista on nopsaa ja notkeaa leipoa käyttöönne laaduasta videografiikkaa.

Suosituksia

“Reslink Solutions osti state-of-the-art mobiiliratkaisumme ulkoasun uudistamisen Pekka Varikselta. Työn jälki oli tarkkanäköistä ja viimeisteltyä, toimivaa grafiikkaa. ”
Jukka Hautala

CO Founder, Reslink Solutions Oy (Ltd)

“Suosittelen lämpimästi! Catchline Oy ja Pekka Varis tekee nettisivut, logot, graafiset suunnittelut ammattitaidoilla ja lyhyelläkin varoitusajalla. Pekan kanssa olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme yrityksemme tyylikkäiden nettisivujen vuoksi.”
Anne Heiskanen

Cafe Ann Mare

”Catchlinen Pekka Varis teki meille videon. Suuri kiitos ja vahva suositus ko. Yritykselle!”
Markus Lindberg

CEO, Ulcona Oy

Ota yhteyttä

Vanhaistentie 12 M 79, 00420 Helsinki

GSM +358 50 340 7048

pekka.varis(@)catchline.fi