Valitse sivu

JOISTO
Blockchain Archive

Tuotimme iloittelevaa infografiikka ja saimme lohkoketjun logiikan avautumaan helposti ymmärrettäväksi Joistolle.

Joiston Blockchain Archive on maailman ensimmäinen lohkoketujupohjainen kaupallinen arkistointiratkaisu!

PICKWAY

Automatisaation ja logistiikan edelläkävijä, Pickway on vakioasiakkaitamme ja teimme heille hohdokkaan esittelyvideon. Teollisuuden RFID vallankumouksen myötä Pickway menestyy ja on saanut kumppanikseen tuotantoon ETRA:n.  

Videoiden ohella teemme näyttäviä ja varmatoimisia websivuja.

VENETZIA

Ravintola Venetzialle toteutimme herkullisen klipin pyörimään kauppakeskuksen käytävän screeneille, sekä etsimme luontevat mallit esiintymään mainokseen.

Kuihtuneet Kädet -musavideo

Työväenlaulajat pyöräytti musavideon kanssamme Kaurismäen hengessä.

Talousnosturi Oy:lle kuvasimme vakuuttavat hero-videot websivuilleen, tilaajana mainostoimisto Tehtaankatu Oy ja palkittu AD Samuli Harjunpää.

Q-CAROUSEL

ACG Pulse Oy tarvitsi kansainväliseen markkinointiinsa napakan filmin. Paketoimme CAD mallista värikkään ja vakuuttavan 3D animaation.
Videon jälkeen yritys integroitui ETRA Oy:n suojiin jatkamaan toimintaansa.
Kansainvälisesti palkittu palvelumuotoilu-toimisto SEOS Design tilasi meiltä videon ja websivut. Kuvasimme designereita kiireidensä keskellä sekä isojen asiakkaiden demotiloissa aitoa ja todistuvoimaista kuvaa.

EASYFAIRS

Suuri pohjoismainen tapahtumajärjestäjä EasyFairs on kaikille meille tuttu. Pääsimme solmimaan kumppanuus-suhteen videotuotannosta ja aloitimme kevyesti kulkevalla clipillä, jolla EasyFairs markkinoi kaikkia tapahtumiaan tänä vuonna.
Jatkamme yhteistyötä uusilla messuvideoilla lähiaikoina.

JOISTO

Joisto, kotimainen digitaalisen arkistoinnin johtava sovellus tilasi timanttisen terävän 3 min videon kansainvälistä myyntiään piristämään.

Suosituksia

“Pekka Varis toteutti alusta loppuun yrityksemme mainosvideon erinomaisen kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja hyvällä visuaalisella silmällä. Hän auttoi meitä ammattitaidollaan välttämään kalliita virheitä ja toisaalta huolehti projektin viemisestä maaliin aikataulussa ja halutuin tuloksin. Pekka on innostunut, asiakaslähtöinen, osaava ja asioihin paneutuva tekijä jota voin lämpimästi suositella erilaisiin videokuvausprojekteihin!”
Tommi Hänninen

Toimitusjohtaja, www.rahamarkkinakeskus.fi

“Etsimme nopeaa ja varmaotteista designeria kesken kiireisen pilottiprojektin, ja löysimme Catchline Oy:n. Tehokasta ja nopeaa toimintaa, suosittelemme vilpittömästi!”
Antti Känsälä

Toimitusjohtaja, www.eazybreak.fi

Suurella tunteella

ja rennolla otteella. Rakennetaan yhdessä parempaa videoviestintää. Lopulta kyse on tarinan kertomisesta, jonkin syvemmän sisällön esiin valaisemisesta.
Mitä videopalvelut maksavat?
Temme aitoa mainostoimisto tason tuotantoa, silti hintamme ovat keskitasoa; kuvauspäivä maksaa 1000 + alv.  Editointipäivä on hieman halvempi ja animaatiopalvelut neuvotellaan erikseen. Yleinsä videobudjetit liikkuvat 5000 € paikkeilla.
Kuka käsikirjoittaa videon?
Jos Catchline ottaa myös videon käsikirjoituksen harteilleen, kaikki alkaa tapaamisesta jossa sisäistämme videon ydinsanoman ja kohderyhmän. Sitten Varis sulloo päiväuniinsa kaiken power point materiaalin jota löytyy on ja idea syntyy itsestään. Tätä runkoa aletaan yhdessä työstämään konkretian kautta.
Mistä saamme näyttelijät?
Näyttelijöitä löytyy nykyään helposti ja huokealla. Olemme palkanneet ammattijuontajia ja malleja kuvauksiimme ja tuotantojen fiilis on ollut poikkeuksetta tosi lämmin. Olemme usein käyttäneet harrastelijanäyttelijöitä videotyön tilaajaan työntekijöiden keskuudesta. Usein tuotantoympäristöä kuvattaessa ihmiset ovat mielissään, kunhan heille on hyvissä ajoin ilmoitettu kuvauspäivistä ja myös kuvausaikataulusta.
Kuka spiikkaa videomme?
Videon sisältö on ensin yhdessä suunitellaan timanttiseksi ja sillä kerrotaan niistä asioista, jotka yhdessä koetaan tärkeiksi tuoda esille. Spiikki on tässä tärkeässä roolissa, ja usein kiehtovan videotuotannon tärkeimpiä valtteja on hyvä spiikkiteksti. Catchline tarjoaa mielellään spiikin kirjoitusta osana videotuotantoa, ja meillä on useita kontakteja radiomainoksia ammatikseen tekeviin juontajiin.
3D animaatio - Hyödymmekö siitä?
3D animaationa valmistetut infografiikat, joita väritämme ja räätälöimme rakkaudella, ovat rentouttavia ja viihdyttäviä keinoja kertoa tylsistä luvuista ja faktoista. Seuraamme jatkuvasti alaa ja ostamme taiteeseen ja tilaustöihin alan johtavia templateja eli animaatio-pohjia, joista on nopsaa ja notkeaa leipoa käyttöönne laaduasta videografiikkaa.