Valitse sivu

Saimme erittäin haastavan videotilauksen maamme johtavilta sairaalatuotteiden valmistajilta, Merivaaralta sekä Inoroomilta. Merivaaran OpenOR™ on avoimeen arkkitehtuuriin perustuva hallinta- ja AV-järjestelmä, joka voidaan mukauttaa leikkaussaliyksikön tarpeiden mukaan.

Samalla kuvauskeikalla toteutimme myös Inoroomille oman version videosta.

LOKITIME

Avainhallinnan uusi standardi, kotimainen Lokitime laajentaa maailmalle. Teimme unelmatiimin kanssa 3 kielellä esittelyvideon. Lokitime jatkaa Cineshare pilottiprojektilla, eli tekee itse päivitettävät koulutusvideot!

Smarter PRACTICO

Merivaara Oy, johtava sairaalateknologian valmistaja tilasi meiltä linjavat tuotevideot uusista leikkaussalipöydistään. Merivaara pyöritti teoksia messurekassaan jättinäytöltä ja kiersi ympäri maan.

Kuvasimme myös toisen tuotteen videon samalla:

Grand Promerix

Rakensimme upean kuvaus-studion asiakkaan koulutustiloihin ja yhteistyössä SEOS Designin kanssa stailasimme urheiluauton hintaisten tuotteiden videopreesenssin huippuunsa.

Sitra LAB

Käsikirjoitimme ja loimme näyttävää 3D animaatiota Sitra LAB:in niittyjä ylistävään videoon. Take Care! 

Digibin

Ulcona Oy on vakiotilaajamme ja heillä on kehitteillä oma tuote, roskis jossa on kierrätysastiat ja mainosnäyttöjä. Pian näitä on ostareilla ympäri Suomen. Annoimme luovuuden lentää ja esi-visualisoimme sekä muotoilimme projektin edetessä.

Ulcona Oy on myös kiinteä kumppanimme Cineshare video-editorin kanssa!

Videoiden ohella teemme näyttäviä ja varmatoimisia websivuja.

WFS Plane Wave Generator on kova kotimainen innovaatio. Saimme mainostoimisto Drumsö Brand Machine:ltä videotilauksen ja kävimme Oulussa improvisoimassa videon kasaan.

Orbis System valmistaa maailmalle 5G mittalaitteita. Orbis System – We call it knowledge!

Ulkoministeriön Kauppapolitiikka -lehti on kansainvälisen kaupan aikakauslehti. Suunnittelutoimisto Tikka / Talvenheimo osti meiltä asiallista animaatiota infopläjäyksiin.

Etra Smartroom -ratkaisu perustuu automaattisesti etäluettavaan RFID-tekniikkaan. Luomallamme 3D animaatiolla esitellään kuinka helposti homma toimii.  Olemme mukana myös Etran koulutusvideoiden toteuttamisessa.

Suosituksia

“Pekka Varis toteutti alusta loppuun yrityksemme mainosvideon erinomaisen kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja hyvällä visuaalisella silmällä. Hän auttoi meitä ammattitaidollaan välttämään kalliita virheitä ja toisaalta huolehti projektin viemisestä maaliin aikataulussa ja halutuin tuloksin. Pekka on innostunut, asiakaslähtöinen, osaava ja asioihin paneutuva tekijä jota voin lämpimästi suositella erilaisiin videokuvausprojekteihin!”
Tommi Hänninen

Toimitusjohtaja, www.rahamarkkinakeskus.fi

“Etsimme nopeaa ja varmaotteista designeria kesken kiireisen pilottiprojektin, ja löysimme Catchline Oy:n. Tehokasta ja nopeaa toimintaa, suosittelemme vilpittömästi!”
Antti Känsälä

Toimitusjohtaja, www.eazybreak.fi

Suurella tunteella

ja rennolla otteella. Rakennetaan yhdessä parempaa videoviestintää. Lopulta kyse on tarinan kertomisesta, jonkin syvemmän sisällön esiin valaisemisesta.
Mitä videopalvelut maksavat?

Temme aitoa mainostoimistotason tuotantoa, silti hintamme ovat keskitasoa; kuvauspäivä maksaa 1000 + alv.  Editointipäivä on hieman halvempi ja animaatiopalvelut neuvotellaan erikseen. Yleensä videobudjetit liikkuvat 5000 € paikkeilla.

Kuka käsikirjoittaa videon?
Jos Catchline ottaa myös videon käsikirjoituksen harteilleen, kaikki alkaa tapaamisesta jossa sisäistämme videon ydinsanoman ja kohderyhmän. Sitten Varis sulloo päiväuniinsa kaiken power point materiaalin jota löytyy on ja idea syntyy itsestään. Tätä runkoa aletaan yhdessä työstämään konkretian kautta.
Mistä saamme näyttelijät?
Näyttelijöitä löytyy nykyään helposti ja huokealla. Olemme palkanneet ammattijuontajia ja malleja kuvauksiimme ja tuotantojen fiilis on ollut poikkeuksetta tosi lämmin. Olemme usein käyttäneet harrastelijanäyttelijöitä videotyön tilaajaan työntekijöiden keskuudesta. Usein tuotantoympäristöä kuvattaessa ihmiset ovat mielissään, kunhan heille on hyvissä ajoin ilmoitettu kuvauspäivistä ja myös kuvausaikataulusta.
Kuka spiikkaa videomme?
Videon sisältö on ensin yhdessä suunitellaan timanttiseksi ja sillä kerrotaan niistä asioista, jotka yhdessä koetaan tärkeiksi tuoda esille. Spiikki on tässä tärkeässä roolissa, ja usein kiehtovan videotuotannon tärkeimpiä valtteja on hyvä spiikkiteksti. Catchline tarjoaa mielellään spiikin kirjoitusta osana videotuotantoa, ja meillä on useita kontakteja radiomainoksia ammatikseen tekeviin juontajiin.
3D animaatio - Hyödymmekö siitä?
3D animaationa valmistetut infografiikat, joita väritämme ja räätälöimme rakkaudella, ovat rentouttavia ja viihdyttäviä keinoja kertoa tylsistä luvuista ja faktoista. Seuraamme jatkuvasti alaa ja ostamme taiteeseen ja tilaustöihin alan johtavia templateja eli animaatio-pohjia, joista on nopsaa ja notkeaa leipoa käyttöönne laaduasta videografiikkaa.