visuaalinen vastuunkantaja

pekka varis

4K mainosvideokuvaaja, graafikko,
video-designer ja animaattori.

catchline partnerit

Pekka Kumpula – SEOS Design

Pekka Kumpulan SEOS Design on palkittu palvelumuotoilua ja tuotteistamista myyvä luova studio Tapiolassa. Kumpula on Tekesin ja Ely Keskuksen käyttämä korkean tason konsultti, ja Catchline Oy:n toimintaan hän tutustui toimiessaan Tekesin myöntämän Innovaatiosetelin palveluntarjoajana – hän sparrasi Varista video web sovelluksen tuotteistamisessa. SEOS Design ja Catchline ovat löytäneet yhteisen luottamuksen ja luovan tahdin. Catchline on toteuttanut mainosvideon ja tyylikkään dokumenttikuvan välimaastoon uppoavaa 4K elokuvapalveluja sekä uudistanut websivut SEOS Designille. Vastavuoroisesti Pekka Kumpula myy ja suosittelee Catchline Oy:n tuotantoa eteenpäin.

Christian Dillström – Sales Salvage

Christian on yksi suomen seuratuimmista yritys-bloggareista, hänen kirjoituksiaan lukee kuukaudessa 22 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Sales Salvage.com on Dillströmin kehittämä, menestyvä Growth Hacking yritys, joka myy kasvupalveluitaan sadoille kansainväliselle asiakkaalle. Christian on aktiivisesti viemässä Suomalaisia kasvavia firmoja esim. Silicon Valleyyn. Hän on niin sanottu Soft Influentor, eli persoona jonka valintoja ja suosituksia seurataan. Catchline on saanut kunnian ja onnenpotkun saadessaan Christianin mukaan video web-sovelluksen kehitystiimiin! Tästä yhteistyöstä on pian lisää uutisia luettavissa websivuillamme..

Vidalico

Marketing as Services. Vidalco on neljän hengen moderni markkinointitoimisto. He myyvät start-up firmoille kuukausidiilillä markkinointia ja haastavat perinteisiä mainostoimistoja.

www.vidalico.com

Uusia jättinäyttöjä katukuvaan rakentava ja mediatilaa näihin näyttöhinsä myyvä Ulcona Oy on uusi ja ennakkoluuloton kilpailija alalla. Olemme verkottuneet kumppaneiksi, ja teemme heille elävää grafiikkaa monenlaiseen käyttöön. Ulcona Oy:llä on neljä täysipäiväistä myyjää, kasvu päällä ja lyömätön tuote.

Sampo Mansereus, Top Light Productions

Sampo on valmistunut elokuvauksen ohjauksen maisteriksi Pietarissa xx koulussa, sekä ohjannut täyspitkän elokuvan ”xxx”. Muutettuaan takaisin Suomeen Sampo on perustanut mainostuotantoyhtiö Top Light Productions, jonka osaamista ja kalustoa Catchline käyttää tarpeen tulleen.

 

 

Sami Vähä-Herttua, Samin Studio

Sami on eteeristä, etnoisaa ja antoisaa kaupallista musiikkia tuottava muuusikko, jonka kanssa olemme tehneet useita menestyneitä projekteja. Samin Studio on synnyttänyt oikealla asenteella ja jykevillä synasoundeilla käyttöömme uniikkia musiikkia lukuisiin videotuotantoihin. Olemme myös tehneet kolme yhteistä musiikkivideota. Isi oli Kiljupunkkari -biisillä on jo 50 000 katsojaa! Metsäbileet videossa esiintyy kauneinta ruohonjuurikansaa, jota 2000 luvulla Helsingissä on purkitettu, vaikka itse teos onkin hieman ontuva satiiri hipeistä.

Petri ilmarinen – Nova Modus

Nova modus on modulaarista rakentamista tuotteistava ja myyvä iso yritys. Se on haastamassa perinteisen kaupunginosa arkkitehtuurin ja rakennuttamisen pelisäännöt myymällä valmiita, customoitavia paketteja. Ikään kuin autokaupassa olisi! Petri Ilmarinen on mastermind tämän rohkean yrityksen takana, ja hänellä on paljon kontakteja kansainvälisiin rakennuttajiin ja omistajiin. Nova Moduksen palveluille ja tuotteille tullaan tekemään mahdollisimman laadukkaita fly through animaatioita tulevista asunnoista ja asuinalueista.
Sky´s the limit.